Title of a News Article

Urfa’da sevindiren gelişme…

Urfa’da sevindiren gelişme…
banner206

Şanlıurfa Valiliği, korona virüsü ile ilgili yeni rakamları açıkladı. Buna göre; Şanlıurfa’da 87 adreste karantina kararı uygulanmasına karar verildi, 61 adreste ise karantina sona erdi. Dün yapılan açıklamada ise, 142 yerde karantina kararı verilmişti, vaka sayısının azalması sevindirmeye başladı.

İşte Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklama…

Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda COVID-19 pozitif tespit edildiğinden COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Akçakale İlçemizde bir (1), Birecik İlçemizde altı (6), Bozova İlçemizde iki (2), Ceylanpınar İlçemizde bir (1), Eyyübiye İlçemizde on altı (16), Haliliye İlçemizde yirmi üç (23), Karaköprü İlçemizde yirmi yedi (27), Suruç İlçemizde iki (2) ve Viranşehir İlçemizde dokuz (9) farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.

 Karantina tedbiri uygulanan, geçen süre zarfında yeni pozitif vaka tespit edilmeyen ya da son vaka tespitinden sonra 14 gün geçmesi ve yeni vaka çıkmaması durumunda 14.07.2020 tarihi itibariyle Bozova İlçemizde bir (1), Ceylanpınar İlçemizde üç (3), Eyyübiye İlçemizde on üç (13), Haliliye İlçemizde on beş (15), Karaköprü İlçemizde on altı (16), Siverek İlçemizde bir (1), Suruç İlçemizde üç (3) ve Viranşehir İlçemizde dokuz (9) farklı adreste karantina tedbirinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195