Title of a News Article

Urfa’da siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Urfa’da siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün
banner206

Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nun bekar olan son oğlu Cenap Eyyüpoğlu, düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını Didem Kılıç ile birleştirdi. Eyyüpoğlu ile Kılıç ailelerinin düğünü, kentteki iş ve siyaset dünyası ile STK temsilcilerini bir araya getirdi.

Şanlıurfa’nın sevilen siyasetçilerinden ve 2 evliliğinden 18 çocuğu bulunan Seydi Eyyüpoğlu’nun bekâr olan son çocuğu İş Adamı Cenap Eyyüpoğlu da Şehitlik Çamlık Düğün Salonu’nda düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Şanlıurfalı eski Devlet Bakanı Cenap Gülpınar’ın ismini taşıyan Cenap Eyyüpoğlu ile Didem Kılıç’ın nikâhını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kıydı.

Nikâh şahitliklerini de Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Ahmet Akay, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay yaptı. Protokol üyeleri, genç çiftleri tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğüne gelen misafirlerle tek tek yakından ilgilenen Seydi Eyyüpoğlu, bekâr olan son oğlunu da evlendirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Bu arada yöresel yemeklerin ikram edildiği düğün, daha sonra davul zurna eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Bayindir
Hüseyin Bayindir - 2 yıl Önce

Bizde uzaklardan katilamayanlar Cenaba mutluluklar ve bir ömür boyu huzur ve saadet diliyorum diliyorum.

osman osmanoğlu
osman osmanoğlu - 2 yıl Önce

seydı amca Allah senden razı olsun. genclerımıze bır omur mutluluklar dılıyorum valımızı tenzıh ederım sende olmasan bu kadar stk burokrat bır araya nasıl gelırdı. hangı bırı cıktı da urfanın sesını dınledı yada planları nedır ne yapacaklar yada ne yaptılar.

SIRADAKİ HABER

banner195