Title of a News Article

Urfa’daki hastanede faciadan dönüldü

Urfa’daki hastanede faciadan dönüldü
banner206

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek Hizmet Binası yemekhanesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, 5 hastane personeli dumandan etkilendi.

Olay, saat 22.00 sıralarında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek Hizmet Binası yemekhanesinde meydana geldi. İddiaya göre, yemek yağı kalıntılarından dolayı ufak çaplı yangın çıktı. Hastanenin yangın söndürme sistemi devreye girerken, yangına ilk müdahale hastane personelinden geldi. Daha sonra olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan olayda, 5 kişi dumandan etkilendi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden olayla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek Hizmet Binası yemekhanesinde, saat: 22.00 sularında yemek yağı kalıntılarından dolayı ufak çaplı yangın çıkmıştır.Hastanenin yangın söndürme sistemi devreye girmiş,yangın alarmı aktif olmuştur.Yangına ilk müdahaleyi,Hastanenin Güvenlik,teknik servis,temizlik ve yemekhane personelleri yapmıştır.Soğutma çalışmaları İtfaiye tarafından yapılmıştır.Yemekhane Hastanenin -2 katında olduğu için duman hastane üst katlarına kadar çıkmıştır.Yangından dolayı Hasta nakli ve tahliye söz konusu olmamıştır.

Yangın söndürme sırasında 3 güvenlik,1 teknik servis ve 1 yemekhane personeli dumandan hafif etkilenmiştir. Dumandan etkilenen personeller tedbir amaçlı acil serviste gözetim altına alınmıştır.”

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195