Title of a News Article

Urfalı 5 başkan oradaydı...

Urfalı 5 başkan oradaydı...
banner206

AK Parti genişletilmiş İL Başkanları Toplantısına Şanlıurfa'dan 5 isim katıldı.

Başkent Ankara'da AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen 130'uncu genişletilmiş il Başkanları Toplantısında Genel Başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin il Başkanları, belediye Başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya geldi. 

Şanlıurfa'dan ise AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç genişletilmiş il başkanları toplantısında hazırda bulundu. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü;

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen 130.cu AK Parti genişletilmiş İL Başkanları toplantısına katıldık. İnşallah Şanlıurfa'mızda hep birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2019, 15:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mala bra
Mala bra - 5 yıl Önce

Allah ne erkekler yaratmış ( gopo ve fısso)

HAKAN
HAKAN - 5 yıl Önce

REISI IYI DINELEDINIZMI? VATANDASTAN UZAK OLAN SIZLER RESIM POZ ILE OLMUYOR REISI DINLEYIN HIZMET VERIN VATANDASA DONUS YAPIN ..URFALI HIZMET ISITIYOR ELBET REISIN HABERI OLACAK O KOLTUK SIZE BAKI DEGIL..YETER URFA ICRAAT YOK TEBRIK DUGUN LE ZAMAN GECIYIR...

SIRADAKİ HABER

banner195