Title of a News Article

Urfalı Başkan fiyatı indirdi!

.

Urfalı Başkan fiyatı indirdi!
banner206
 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Urfalı Melih Gökçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in “Ekmek fiyatını biraz indirin” talebine kayıtsız kalmadı. Ankara Halk Ekmek Fabrikası, Başkan Gökçek’in isteği üzerine ekmek fiyatını 70 kuruşa indirdi.

Ekmek fiyatlarının yapılan zamlarla İstanbul’da 1.25, Ankara’da ise 1 TL’ye çıkmasının ardından açıklamada bulunan Bakan Faruk Çelik, Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda da bu rakamın 75 kuruşa çıkarıldığını belirterek, Başkan Gökçek’ten “indirim” talebinde bulunmuştu. Bakan Çelik’in talebi üzerine de Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar’a, “Yeniden bir değerlendirmede bulunun. Gerekirse bazı yatırımları kısarak indirime gidin" önerisinde bulundu. Başkan Gökçek’in isteği üzerine ekmek fiyatında indirim için yapılabileceklerin masaya yatırıldığı Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Halk Ekmek Fabrikası, bazı yatırımlardan feragat ederek, 75 kuruş olan ekmek fiyatının 70 kuruşa indirilmesi kararını aldı.

 

“EKMEĞİMİZİN KALİTESİNDEN KESİNLİKLE ÖDÜN VERMİYORUZ"

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü İlkbahar, “Bakanımız Sayın Faruk Çelik’ten gelen öneri ve Başkanımız Melih Gökçek’in talebi üzerine bazı yatırımlarımızı askıya alarak bir değerlendirme yaptık. Ekmeğimizin fiyatını gelen öneri üzerine değerlendirerek 70 kuruşa indirdik. İndirimli satışlarımıza yarından itibaren başlıyoruz. Bu indirimle kesinlikle ekmeğimizin kalitesinden bir ödün vermedik. Ankaralı hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi kaliteli, en hijyen şekilde üretilmiş halk ekmeği gönül rahatlığı ile tüketebilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195