Title of a News Article

Urfalı başkan silahlı saldırı sonucu vefat etti

.

Urfalı başkan silahlı saldırı sonucu vefat etti
banner206
Ceylanpınar Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kaya İzmir'deki bir silahlı kavgada yaşamını yitirdi. İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir eğlence mekanında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i polis 2 kişi de ağır yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre eğlence mekanında bulunan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada Yunus Timlerimde görev yapan polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, mekanın sahibi Günay Kılıç, 37 yaşındaki Sinem Alptuğ ve kimliği belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. Olaya tanıklık eden vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Silahlı kavga esnasında eğlence merkezinde bulunan ve ismi henüz bilinmeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken bir kişi de kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak ve kimliklerinin tespit edilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Polis olayın neden çıktığı belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

YARALI POLİS MEMURU DA HAYATINI KAYBETTİ

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, eğlence mekanında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan Halil Kaya ile Günay Kılıç'ın hayatını kaybettiği silahlı kavgada ağır yaralanan Yunus Timi'nde görev yapan polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde verdiği yaşam savaşını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası İnal'ın görevde olmadığı, olay sırasında eğlendiği öğrenildi.
Ayrıca aynı olayda ağır yaralanan ve yine aynı hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki Sinem Alptuğ'un ise hayati tehlikeyi atlamadığı belirtildi.  

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195