Title of a News Article

Urfalı Başkan teşekkür etti...

Urfalı Başkan teşekkür etti...
banner206

Dün sabah yapılan operasyon neticesinde Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyesi başkanları görevden alındı. Yerlerine atanan isimler arasında Şanlıurfalı bürokrat Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeoğlu, teşekkür mesajı yayımladı.

Diyarbakır'da başarılı bir şekilde görevini icra eden Vali Hasan Basri Güzeoğlu, dün HDP'li belediye başkanlarının terör örgütüne yardım, KCK'lı olan kişileri işe alma gibi suç duyurularıyla görevden alınan isimlerden birinin yerine getirildi. 

HDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırıldı. Kayyum atanan Belediye Başkanlığına Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu getirildi. 

Kararı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkürlerini ileten Güzeloğlu kısa bir teşekkür mesajı yayımladı. 

Güzeloğlu mesajında şunları söyledi;
"Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak, bu onurlu ve sorumlu görevi şahsımıza tevdi eden ve güvenen Sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan ve Sayın Bakanım @suleymansoylu ‘ya şükranlarımı arz ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2019, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195