Title of a News Article

Urfalı doktor intihar etti!

.

Urfalı doktor intihar etti!
banner206
Yaklaşık 1 ay önce FETÖ’den tutuklanarak Silivri cezaevine konulan Doktor Urfalı Doktor İbrahim Halil Özyavuz İntihar etti.

İntihar sonrası Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan İbrahim Halil Özyavuz hayatını kaybetti. Sabah gazetesinin 17 Ağustos 2007'de 'Harranlı Halil Özyavuz doktor olacak' başlığıyla okuyucularına tanıttığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi birincisi,Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) üçüncüsü radyoloji uzmanı Dr.İbrahim Halil Özyavuz, Bylock kullandığı iddiasıyla geçtiğimiz ay gözaltına alınarak tutuklandı.

İki gün önce Silivri Cezaevi'nde intihar ettiği iddiasıyla Haseki Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alınan Dr.İbrahim Halil Özyavuz, bu gün yaşam mücadelesini kaybetti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 12:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
seferoğlu
seferoğlu - 6 yıl Önce

Allah ailesine sabır versin. mekanı cennet olsun. Sebebiyet verenleri Allah ıslah etsin.

av.polatoglu
av.polatoglu - 6 yıl Önce

Gözünüz aydın Nemrutların memleketi....

Naci
Naci - 6 yıl Önce

Siyasi liderlerin birinden bile yorum yok. Bu gariban UrfalI genc doktorun yerinde sizin evladınız olabilirdi. Ağızlarından Fetö aşağı Fetö yukarı başka birşey çıkmıyor her mitingde hem programda bütün liderlerin. Allah bu darbeyi yapan planlayanları helak etsin. Ama soruyorum Kim geri getirecek bu pırlanta gibi değerli, su gibi berrak hayatı. Hangi oy hangi parti lideri hangi miting hangi hükümet , hangi seçim ibrahim halili geri getirecek. Yazık değil mi hiçbirşeyden haberi olmayan bu Anadolu evladına yazık değilmi ailesine çocuklarına anasına babasına hiç mi vicdan kalmadı heyhat

M.gul
M.gul - 4 yıl Önce

Bu arkadaşla organizede aynı yerde kaldık kendisi doktor olduğunu söyledi zehir gibi kafası vardı tüm matematik fizik sorularını çözüyordu cerrahpasada dr oldugunu söyledi daha önce metriste tutuklu kalmıs intihar girisiminde bulunfugunu söyledi eğer bidaha tutujlanırsam intihar edecem demişti bana yazık oldu

SIRADAKİ HABER

banner195