Title of a News Article

Urfalı hakemler sezona hazır

.

Urfalı hakemler sezona hazır
banner206

Şanlıurfalı futbol hakemleri, 2016/2017 futbol sezonuna ‘merhaba’ dedi.

2016-2017 futbol sezonunda futbol müsabakalarını yönetecek hakemler, Nevali Oteli’nde buluştu. Programa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Haliliye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ekrem Gerginci ve çok sayıda davetli ile hakemler katıldı.

Programın açılışında konuşan Başkan Ekinci, hakem ve gözlemcilere hitaben her zaman sporcu kimlikli insanların yanında olacağını söyledi. Hakimlerin kararlarının değişebileceğini vurgulayan Ekinci,

ama hakemlerin kararının anlık olduğunu ve değişmediğini belirterek, hakemlere başarılar diledi.

Bölgesel Gözlemci Zeki Karadeniz de, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek, şunları kaydetti;

“Şanlıurfa’da yaklaşık 100 kişilik kocaman bir aileyiz kısaca özetlersem merkez hakem kurulu 9 kişiden oluşuyor ve bu üyelerden biri Şanlıurfalı. 81 ilin içinden bizden biri Serdar Tatlı hocamız bizleri temsil ediyor, bunun gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgesel Kurula da değerlerimizden olan Habeşi Bilal Kutlu hocamız atandı yani kısacası Türkiye'de hakemleri yöneten yöneticilerden ikisi Urfalı. bizim değerlerimiz bizlere güvenilip destek verildikçe daha nice Serdar Tatlılar, Bilal Kutlular, Muhuttin Gürsesler, Şahan Yılmazlar,  Ekrem Gerginciler, Niyazi İzgörenler yetiştireceğinizden kimsenin şüphesi olmasın. Şu anda tüm profesyonel liglerimizde hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz bulunmaktadır, 1 tane  süper lig yardımcı hakemimiz, 3 tane klasman yardımcı hakemimiz, 4 tane klasman gözlemcimiz, 11 tane bölgesel hakemimiz, 3 tane bölgesel gözlemcimiz, 57 tane il hakemimiz, 26 il gözlemcimiz bulunmaktadır.”

Daha sonra dernek tarafından hakemlere ve gözlemcilere eşofman takımı ve tişört dağıtımında bulunuldu, program yemek ikramı ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195