Title of a News Article

Urfalı işsizlere güzel haber!

 Urfalı işsizlere güzel haber!
banner206

Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğünün istihdam politikası devam ediyor. Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü ile CMC (Customer Management Center) çağrı merkezi arasında imzalanan protokolle 2014 yılının ilk 6 ayında 275 kişi istihdam edilecek. 750 çalışanı bulunan CMC çağrı merkezi 2014 yılının sonuna kadar da bu sayıyı 1000’e çıkarmayı planlıyor.

En az lise ve dengi okullardan mezun olan vatandaşlar İş kur aracılığı ile CMC çağrı merkezinde istihdam edilecek. Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda’yı ziyaret eden CMC yetkilileri bu yılın ilk 6 ayında 275 ikinci 6 ayda ise toplamda bin kişiyi İş Kur yardımı ile işe yerleştirmeyi planladıklarını belirttiler. Konuyla ilgili Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda;            

‘’ Şanlıurfa’da istihdamı arttırmak için arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyoruz. CMC yetkilileri ile imzaladığımız protokolle 2014 yılının sonuna kadar bin kişi istihdam edeceğiz. Kurum olarak işsiz vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız istihdam politikamız devam edecektir’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195