Title of a News Article

Urfalı kadınlara güzel haber

Urfalı kadınlara güzel haber
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla yapımı hızlandırılan Büyükşehir Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanarak, Şanlıurfa’da hizmete açıldı.

Bir ilke imza atarak bölgeye örnek teşkil eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden kadınlar, bu hizmetle ilk kez tanıştıklarını ve kendilerine bu imkanı sunan Başkan Güvenç ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.

 

Modern havuzda fitness imkanı da var

Uluslararası müsabaka ölçülerine uygun olan içerisinde fitness alanı, kafeteryası bulunan hem yerden ısıtmalı, hem de su ısıtmalı yarı olimpik yüzme havuzu, Pazartesi günleri hariç haftanın her günü 10 ila 19 saatleri arasında hizmet verecek ve Kapalı yüzme havuzundan kadınlar ücretsiz faydalanacak.

Kent genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin havuzlarının olduğunu ancak bu konuda kadınların bu imkandan faydalanamadığını belirten Celalettin Güvenç, ŞUTİM karşısında yapımı tamamlanarak hizmete giren kapalı yüzme havuzunun bu eksikliği bir nebze de olsa gidereceğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin artarak devam edeceğinin altını çizen Celalettin Güvenç, yeni tesisin hayırlı olmasını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195