Title of a News Article

Urfalı Kaymakam görevine başladı

.

Urfalı Kaymakam görevine başladı
banner206
Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran’dan boşalan Kaymakamlık görevine atanan Davut Bayraktar görevine başladı.

İlçe Kaymakamı Fethi Savran’ın Denizli Baklan Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından Kaymakamlık görevine Davut Bayraktar atandı.

Aslen Şanlıurfa Viranşehir’li olan Kaymakam Davut Bayraktar, 1984 yılı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde doğdu. 2006 yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2007 yılında ise Çift Anadal Programından faydalanarak İktisat Bölümü'nden Onur Öğrencisi olarak mezun oldu. Memuriyet hayatına Maliye Bakanlığı’nda Vergi Müfettişi unvanıyla başladı ve bir süre bu görevi yürüttükten sonra 2011 yılında Trabzon Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Sırasıyla İl Stajını Trabzon’da, Teftiş Stajını Kocaeli İli ve Çayırova ilçesinde, Kaymakam Refikliği Stajlarını Kahramanmaraş-Afşin ve Sakarya-Geyve ilçelerinde tamamladı. Yozgat-Aydıncık ve Bartın-Kurucaşile ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu ve son olarak İçişleri Bakanlığının Mülki İdare Kararnamesi ile Hisarcık Kaymakamlığına atandı. Kaymakam Bayraktar evli olup, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Hisarcık ilçesinde görev yapmaktan mutluluk duyacağını ifade eden Kaymakam Davut Bayraktar, “Ben Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezunuyum. Mezun olduğum ilin ilçesine atandım. Eğitim döneminde aldığım bilgi birikimimi burada sergilemekten gayet mutlu olacağım. Hisarcık ilçesine güzel hizmetler vermeyi dilerim Allah bize nasip eder.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195