Title of a News Article

Urfa’lı minikler unutulmaz bir gün yaşadı

 Urfa’lı minikler unutulmaz bir gün yaşadı
banner206
 
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ülke çapındaki etkinlik noktalarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarla birlikte kutladı. Şanlıurfalı çocuklarda TEGV'in 23 Nisan etkinliklerinde doyasıya eğlenme imkanı buldu.

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın Sivil Toplum Kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Türkiye'nin 37 iline dağılmış 81 etkinlik noktasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Türk Eğitim Gönüllüleri Şanlıurfa Şubesi, tarafından 2 gün süren etkinlikte çocuklar 23 Nisan'ı erkenden kutladı. Eğitim gönülleri ağabeyleri ve ablaları tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadılar. Şölen havasında geçen etkinlik hakkında bilgiler veren TEGV gönüllüsü Evrim Uygun, etkinlikler birlikte çocukların eğlendiği söyledi. Eğitim gönüllüleri Hacer Canbek ve Sibel Algın ise TEGV'nın, çeşitli kutlama etkinliklerin yanı sıra ilk kez bu yıl başlayacak ulusal kampanya ile 50 bin çocuğun eğitimine destek sağlamayı hedeflediği ifade ettiler.

TEGV yetkilileri eğitime gönül vermiş tüm destekçileri EGITIM yazıp 3353'e göndererek çocuklarıın eğitimine 10 TL katkıda bulunmaya davet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195