Title of a News Article

Urfalı Vali veda etti...

Urfalı Vali veda etti...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayınlanan son valiler kararnamesi ile merkeze alınan Diyarbakır eski Valisi ve Diyarbakır eski Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şanlıurfalı Hemşerimiz Hasan Basri Güzeloğlu, veda mesajı yayınladı. Güzeloğlu, “Görev süresi boyunca gönüllerde olmaya ve kalmaya, bitmesi mukadder olan bu fani hayatta, biten her görevden sonra hayırla anılmaya çaba gösterdik” dedi.

Diyarbakır eski Valisi ve Diyarbakır eski Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şanlıurfalı Hemşerimiz Hasan Basri Güzeloğlu, yayınladığı veda mesajında; 30 Haziran 2017 tarihinden itibaren büyük bir onur ve şerefle yürüttüğü Diyarbakır Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanması nedeniyle  bugün ayrıldığını belirterek, şu ifadelere yer verdi;

“Peygamber ve Sahabeler Şehri, Tarihin her döneminde ilim,irfan ve medeniyet merkezi, insanlık geçmişinin canlı şahidi ve ilk valisinin Sahabe-i Kiram olduğu bu aziz şehre hizmet etmeyi bizlere nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum.

34 yıllık meslek hayatımda Kaymakam ve 2003 yılından itibaren Gümüşhane,Karaman,Samsun, Mersin,Kocaeli ve Diyarbakır’da 18 yıldır bizlere Vali olarak milletimize hizmet etme şerefini veren Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.

Millet emanetini aldığımız her yerde ve görevde adli ilahiye hesap vereceğimizi bir an bile aklımızdan çıkarmadan;

Bu aziz ve cennet vatanın gelişmesi ve kalkınması adına milletimizle el ele ve gönül gönüle hizmet verdik.

Hakkın rızası ve halkımızın duasına talip olduk.

Gönüllerde olmaya ve kalmaya, bitmesi mukadder olan bu fani hayatta,

biten her görevden sonra hayırla anılmaya çaba gösterdik.

Bu düsturla son üç yıldır hizmet verdiğim Diyarbakır’dan gönül huzuru ve vicdan rahatlığı ile ayrılırken,başta aziz şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere,bütün Diyarbakır’lı hemşehrilerime Arz-ı Veda ediyorum. Allahaısmarladık...”

Bu arada Güzeloğlu’nun yerine Antalya Valiliği görevini yürüten Münir Karaloğlu Diyarbakır Valisi olarak atandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195