Title of a News Article

Urfalılar Darbeye karşı dik duruşunu sergilemeye devam ediyor.

.

Urfalılar Darbeye karşı dik duruşunu sergilemeye devam ediyor.
banner206
 15 Temmuz darbe girişiminin 1.yıl dönümü etkinliklerinin ikinci gününde Şanlıurfalılar rabia meydanını doldurdu . Urfalılar geçtiğimiz yıl yaşanan hain darbe girişimini unutmadığını ispatlıyor. 

Rabia meydanında ki 15 Temmuz demokrasi Bayrami ve şehitleri anma programının ikinci günü etkinlileri Anadolu Ajansı tarafından çekilen fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Ardından il Müftüsü Ihsan Açık tarafından kılınan yatsı namazını topluca kutlandı. Başta Vali Abdullah Erin olmak üzere Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ile birlikte BŞB Nihat Çiftçi, Ak parti Şanlıurfa il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Jandarma Alay Komutanı Albay Kemal Timuroğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli ve çok sayıda bürokrat binlerce kişi etkinliklere katıldı. 

Grup Genç tarafından söylenen şarkılara eşlik eden protokol üyeleri ve vatandaşlar daha sonra nöbet tutulan alanda beklediler.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 23:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

etrafıma baktım hepsi gariban bir tane zengin yok neden çünkü tatildeler ?

SIRADAKİ HABER

banner195