Title of a News Article

Urfalılara verilen söz havada kaldı!

.

Urfalılara verilen söz havada kaldı!
banner206
Geçtiğimiz nisan ayında dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu tarafından verilen Şanlıurfa-Kıbrıs uçak seferi müjdesi halen yerine getirilemedi.

 

UĞUR BUDAK

Nisan ayında dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla Bakanlar Kurulunu Şanlıurfa’da toplamıştı. Şanlıurfa’nın sorunlarının da yatırıldığı toplantıda; Şanlıurfa’dan direkt Kıbrıs’a uçak seferlerinin en kısa sürede başlatılacağı dile getirilmişti. Dönemin Başbakanı Davutoğlu, Şanlıurfa’dan Kıbrıs’a uçak seferlerinin başlatılacağını Ankara’da düzenlenen grup toplantısında da müjdelemişti. Ancak aradan yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen halen Şanlıurfa’dan Kıbrıs’a direkt uçuş seferleri ile ilgili bir adım atılmadı.

 

En çok öğrenciler istiyor

Söz verilmesine rağmen Şanlıurfa’dan Kıbrıs’a uçak seferinin halen düzenlenmemesi en çok Kıbrıs’ta okul okuyan Urfalıları üzüyor. Ahmet Davutoğlu tarafından bu söz verilirken çok mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler, “Aylar geçmesine rağmen bununla ilgili herhangi bir somut adım atılmadı. Başbakan Ahmet Davutoğlu görevi bıraktı diye bu söz unutulmasın. Başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere tüm milletvekillerimizin bu sözü yerine getirmek için çaba sarf etmelerini bekliyoruz” dediler.

Bu arada Davutoğlu, Türk Hava Yolları’nın Şanlıurfa’dan Ercan Havalimanına direkt uçuş seferi düzenleyeceğini müjdelemişti.

 

Antalya için de söz verilmişti ama…

Öte yandan daha önce yaz aylarında Şanlıurfa’dan Antalya’ya da direkt uçak seferleri düzenleneceği bildirilmişti. Ancak Kıbrıs olayında olduğu gibi Antalya uçak seferlerinde de verilen söz yerine getirilmedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195