Title of a News Article

Urfalıların yakından takip ettiği sayfa paylaşımlarına son veriyor

Urfalıların yakından takip ettiği sayfa paylaşımlarına son veriyor
banner206

Şanlıurfa'da, sıkça takip edilen sosyal medya hesapların birisi olan lakin her zaman üzücü paylaşımların yapıldığı 'Urfa Taziye' twitter hesabı paylaşımlarına son vereceğini duyurdu. 

Kentte tanınan, bilinen ve kendilerine ulaşan aile yakınlarının vefat haberlerini duyuran Şanlıurfa Vefat ve Taziye Duyuruları adlı Urfa Taziye twitter hesabı, son zamanlarda artan ölümlerden dolayı artık paylaşım yapmayacak.

Baş sağlığı ve taziye kültürüne önem verilen Şanlıurfa'da, deyim yerindeyse her kesimin vefat haberlerini sıkça takip ettiği kaynaklardan birisi olan sosyal medya hesabı Urfa taziye hesabından son bir duyuru paylaşımında bulunuldu.

"Değerli takipçi dostşlar, uzun süredir yaptığımız bu hizmete belki ara vermek, belki de son vermek noktasına gelmiş bulunuyoruz. İnsanların vefat duyurusunu yapmak üzüyor insanı. Son zamanlarda artan vefat duyuruları, özellikle de ilimizde yaygın olan covit-19 illetinden dolayı vakitsiz ölümler her gün bizi biraz daha derinden üzmeye başladı. böyle devam ederse, bu şehirde daha fazla vefat duyurusu yapmak bizleri daha da çok üzerecek sarsacak ve yıpratacaktır. Bu akşam son olarak duyurusunu yaptığımız merhum Mehmet Erdoğan ve Edebiyat öğretmenimiz Reşat Helvacı ile geçmişe ebediyete intikal eden cümlemizin yakınların Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah'a emanet olun" denildi.

URFASTAR

Resim

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195