Title of a News Article

Urfalıyam Ezelden için karar verildi!

 Urfalıyam Ezelden için karar verildi!
banner206

Olaylı dizi Urfalıyam Ezelden Star Tv'de de tutunamadı. Kanal D'den transfer olan Urfalıyam Ezelden reytinglerde başarılı olamadığı gerekçesiyle yayından kaldırılma kararı aldı. Oya Aydoğan diziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanal D'nin 5. bölümde finalini bile yaptırmadan yayından kaldırdığı Urfalıyam Ezelden, star TV'ye transfer olmuş ve pazar olan yayın günü de cumartesiye alınmıştı.

İbrahim Tatlıses başta olmak üzere pek çok takipçisinin ekranda kalması için kampanya başlattığı dizi, yeni kanalında da yüksek maliyetini karşılayacak reytinglere ulaşamadı.

Başrolünü bülent inal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya’nın paylaştığı "Urfalıyam Ezelden",  bu hafta da 5 reytingin altında kalırsa 11. bölümde final yapacağı iddia edilmişti.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, Urfalıyam Ezelden dizisinin yapımcısı Faruk Turgut ile konuştuğunu ve dizinin yayından kaldırıldığını açıkladı…

 Oya Aydoğan şöyle konuştu;

 

”MALİYETİ FAZLA OLDUĞU İÇİN BİTTİ”

Urfalıyam Ezelden dizisinin yapımcısı Faruk Turgut ile konuştum. Dizinin bittiğini söyledi. “Dizinin maliyeti fazla olduğu için kanal zarara giriyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195