Title of a News Article

Urfa'nın dördüncü televizyonu kuruldu

Urfa'nın dördüncü televizyonu kuruldu
banner206

Şanlıurfa'da, televizyonculuk sektöründe yeni bir soluk. Alt yapısı tamamlanan 63 TV test yayınına başladı.

Urfa'nın tanınan iş adamları Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Fiat Önkol Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol ve Canbeyli Honda Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Canbeyli birlikte iş ortağı olarak hareket ederek yeni bir yayın kanalı kurma kararı verdiler.

Yapılan görüşmeler sonucunda alt yapısı tamamlanan ve ismi TV 63 olan Şanlıurfa'nın yeni kanalının test yayınına başladığı öğrenildi.

İş adamları Emin Yetim, Arif Önkol ve Cihan Canbeyli, sosyal medya hesaplarından ortak bir paylaşımda bulunarak TV 63'ün Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını dilediler.

‘’MERHABA" diyerek Şanlıurfa'mıza yeni bir vizyon olmak dileğiyle... 

Şanlıurfa'mızın gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendi öz değerleriyle doğru bir şekilde tanıtılması, şehrimizin ve bölgemizin ekonomik gelişmelerine katkı sağlanması ile sorunlara çözüm odaklı yaklaşan ilkeli habercilik anlayışını benimsemiş yepyeni bir kadroyla yola çıkan Ulusal TV Kanalı Urfa 63TV, test yayınlarının ardından çok yakında sizlerle buluşuyor. Medyanın demokrasiyi güçlendirmesi, halkın DOĞRU, TARAFSIZ, İLKELİ ve OBJEKTİF  haber alması adına yola çıkan Urfa'nın Ulusal TV Kanalı  Urfa 63TV'nin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını temenni ederiz.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2021, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195