Title of a News Article

Urfaspor’a transfer yasağı geldi mi?

.

Urfaspor’a transfer yasağı geldi mi?
banner206

2 yıl önce Boluspor’dan sözleşmesini tek taraflı feshederek  Şanlıurfaspor’a gelen Hakan Arslan krizi bitmek bilmiyor.  Tahkim Kurulu, Boluspor’un ‘Davamızdan vazgeçtik’ başvurusunu reddetti. Böylece Sarı-Yeşillilere transfer yasağı yolda görünüyor. Sarı-Yeşilliler, bu karara itiraz edecek eğer Salı günü Tahkim Kurulu’ndan Urfaspor lehine güzel bir gelişme olmazsa transfer yasağının gelebileceği konuşuluyor.  

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, 2014-2015 futbol sezonunun başında Boluspor’la sözleşmesini  tek taraflı olarak fesheden Hakan Arslan’ı renklerine bağlamıştı. Sarı-Yeşilli ekiple 26 karşılaşmaya çıkan sol bek oyuncusu Arslan, geçtiğimiz sezonun başında Göztepe’ye ve sezon sonunda da eski kulübü Boluspor'a transfer olmuştu.

 

Boluspor dava açmıştı

Boluspor Kulübü, Hakan Arslan transferi TFF’ye itiraz etmişti. TFF, Hakan Arslan’a 6 ay futboldan men cezası verirken, Urfasor’a giden oyuncu için 1 yıl transfer yasağı vermişti. Bu gelişmelerin ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik devreye girerek Boluspor yöneticileri ile görüşmüş ve konunun tatlıya bağlanmasını sağlamıştı. Urfaspor bu nedenle Boluspor’a yüklü miktarda tazminat vererek, Boluspor’un TFF’ye açmış olduğu Urfaspor davasından vazgeçmesini istedi. Ancak Boluspor’un TFF’başvurduğu ‘Davamızdan vazgetik’ başvurusu Tahkim Kurulu tarafından reddedildi. Böylece Urfaspor’a yeniden transfer yasağı gelebileceği konuşulmaya başlandı.

 

Urfaspor itiraz edecek

Bu arada Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ile yönetim kurulu üyeleri, TFF Tahkm Kurulu’na itirazda bulunacağı öğrenildi. FETÖ Operasyonunu ardından üyeleri yenilenen Tahkim Kurulu, Salı günü yapacağı toplantıda Şanlıurfaspor’un itirazını değerlendireceği öğrenildi. Eğer bu toplantıdan da Urfaspor lehine bir karar çıkmazsa Urfaspor’u çok sancılı günlerin bekleyeceği aşikar görünüyor. Urfaspor’a transfer yasağı gelmesi durumunda Sarı-Yeşilli ekibin önümüzdeki sezon PTT 1. Lig’de tutunmasının zor olacağı belirtiyor.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195