Title of a News Article

Urfaspor’da gözler Giresun maçına çevrildi

.

Urfaspor’da gözler Giresun maçına çevrildi
banner206

TFF 1. Lig’de ilk iki haftada 4 puan toplayan Şanlıurfaspor, gözünü ligin 3. Haftasına sahasına karşılaşacağı Giresunspor maçına dikti. Sarı-Yeşilliler, bu maçın hazırlıklarına Çarşamba günü start verecek.

İsmail Bağıban’ın kulüp başkanlığında, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde TFF 1. Lig’e yepyeni bir kadroyla başlayan Şanlıurfaspor, ilk hafta karşılaşmasında sahasında Ümraiyespor’u 1-0 yenerek lige galibiyetle başlamıştı. Ligin 2. Haftasında da güçlü rakiplerinden Eskişehirspor deplasmanından 1-1’lik sonuçlar 1 puanı alabilen Sarı-Yeşillilerde, Teknik Direktör Ünal Karaman tarafından milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık ara için futbolculara 4 günlük izin verildi.

 

Giresunspor’u ağırlayacak

TFF 1. Lig’de ilk iki haftalık periyotta 4 puan toplamayı başaran Şanlıurfaspor, ligin 3. Haftasında da sahasında Giresunspor’u konuk edecek. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın öğrencileri, Giresun maçının hazırlıklarına Çarşamba günü start verecek.

 

Bağıban: Galip de gelebilirdik

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, 1-1 sona eren Eskişehirspor maçını Urfastar’a değerlendirerek, “Bu zorlu karşılaşmada yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik Eskişehir maçından galip de ayrılabilirdik” dedi.

Eskişehirspor karşısında geriye düşmelerine rağmen oyuncularının iyi bir mücadele örneği göstererek beraberliği sağladığını dile getiren Bağıban, “Eskişehirspor gibi zorlu bir deplasmandan bir puanla dönmek bile başarıdır. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız. Lige ara verildi, daha sonra Giresunspor’u konuk edeceğiz. Giresun maçını da kazanarak iddialı bir konuma gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195