Title of a News Article

Urfaspor’da tek düşünce galibiyet!

Urfaspor’da tek düşünce galibiyet!
banner206

Şanlıurfaspor, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarına tek antrenman ile devam etti. Sarı-Yeşilliler, taraftarının desteğiyle Fethiye sınavını başarıyla atlatmak istiyor. 

PTT 1. Ligin 25. Haftasında konuk edeceği Fethiyespor maçı hazırlıklarını GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde sürdürdü.

Teknik Direktör Reha Kapsal nezaretinde yaptığı tek antrenman ile hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor’da sakatlığı devam eden Banahene ve ağrıları olan Uğur Demirkol düz koşu yaparken, diğer futbolcular antrenmanın tamamında yer aldı.Yapılan düz koşu ve ısınmanın ardından pas çalışması yapan sarı yeşilli futbolcular, yarı alanda taktiksel çift kale maç ile antrenmana devam etti. Teknik Direktör Reha Kapsal’ın sık sık uyarılarda bulunduğu futbolcular, hata yapmamak için yoğun uğraş verdi. Antrenmanın son bölümünde kenarlardan yapılan ortalarla gol çalışan sarı yeşilli ekip’te gol vuruşlarının isabetli olması teknik heyeti sevindirdi.

 

Banahene döndü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan ve adalesinde yırtık tespit edilen Emmanuel Banehane, yapılan antrenmana katıldı.

4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Gana’lı futbolcu, Antrenmana katılarak düz koşu yaptı.

Sakatlığının hızla iyiye gittiği öğrenilen futbolcunun Fethiyespor karşılaşmasından sonra, antrenmanların tamamında yer alacağı öğrenildi.

 

Yönetim takımı yalnız bırakmıyor

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban ve İdari menajer Hakan Keşküş’ünde izlediği antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.

Antrenman sonrası açıklama yapan Bağıban,  Şanlıurfaspor her zaman bu ligin iddialı ekiplerinden biri olduğuna dikkat çekerken, “Bu hafta çok zorlu bir maça çıkacağız, inşallah galip gelerek sahamızdaki maç kazanamama stresini de üzerimizden atmak istiyoruz, futbolcularımızın hırsından galip geleceklerini görebiliyorum, Cumartesi günü saat 16:30’da karşılaşacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Maç Cumartesi günü

Öte yandan Şanlıurfaspor-Fethiyespor karşılaşması 14 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 16:30’da karşı karşıya gelecek. GAP Arena stadındaki maçı Tayfur Özkan yönetecek, Özkan’ın yardımcılıklarını Volkan Akçit ve Esat Sancaktar yapacak. Bu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Osman Yiğit Uzer görev yapacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195