Title of a News Article

Urfa'ya büyük müjde

Urfa'ya büyük müjde
banner206

Şanlıurfa'da yapılması planlanan üç adet köprülü kavşak projesinin ihalesi Mart ayında yapılacak. 60 Milyona mal olması beklenen köprülü kavşakların tamamlanmasıyla birlikte bazı noktalarda trafik rahatlayacak. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü Çevik Kuvvet Kavşağı, Mardin Yolu üzerinde bulunan Sırrın Kavşağı ile Akçakale-Akabe yolu üzerinde üç adet köprülü kavşak yapacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 30 Mart yerel seçimler öncesinde verdiği bu sözü yerine getirmek için Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'dan gerekli destekleri aldı.

 

İhaleye çıkıyor

Çevik Kuvvet Kavşağı, Mardin Yolu üzerinde bulunan Sırrın Kavşağı ile Akçakale-Akabe yolu üzerinde yapılması planlanan köprülü kavşakların ihalesi Mart ayında yapılacak. İhalenin ardından temeli atılacak köprülü kavşakların bitirilmesi durumunda trafiğin bazı  noktalarda rahatlayacağı düşünülüyor.

 

Güvenç, teşekkür etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bu köprülü kavşakları yaparak Urfa trafiğini rahatlatacak önemli bir adım atmış olacaklarını belirterek, "Bu projelerin maliyeti 60 Milyon  civarındadır. Mart ayında ihaleye çıkacak olan köprülü kavşak projelerinin biran önce hizmete girmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında bizlere destek sağlayan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Bakanımız Faruk Çelik ve Ulaştırma Bakanımız Lütfü Elvan’a teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195