Title of a News Article

Urfa’ya gelecekti son anda yakalandı

.

Urfa’ya gelecekti son anda yakalandı
banner206

Atatürk Havalimanı'nda metro katından durdurulan şahsın GBT'sinden PKK çıktı. PKK'lı, cebinde başka bir teröristin telefon numarası da ele geçirilince gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanı'nda sıkı güvenlik önlemleri alan Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan kontrollerde terör örgütü PKK üyesi bir şahıs yakalandı. Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada başka bir terör örgütü üyesinin telefon numarası çıktı.

 

METRO KATINDA DURDULAR! GBT'DEN PKK ÇIKTI

Atatürk Havalimanı Araştırma Büro Amirliği ekipleri, 13 Aralık salı günü Şanlıurfa'ya uçacak olan 25 yaşındaki Ramazan Debe'yi şüphe üzerine metro katında durdurdu. Şahıs hakkında yapılan incelemelerde, 1999 yılında PKK/KCK terör örgütüne üye olmaktan tutuklanan Debe'nin 2004 yılında tahliye olduğu ortaya çıktı.

 

CEBİNDEN BAŞKA BİR TERÖRİSTİN NUMARASI ÇIKTI

Bunun üzerine Araştırma Büro Amirliği polisleri aramalarını derinleştirirken Debe'nin üst aramasında, cüzdan içeresinde bulunan kağıt parçasında yazılı bir telefon numarası tespit edildi. Telefon numarası TEM görevlileri ile paylaşıldığında numaranın bölücü terör örgütü PKK/KCK ile irtibatlı olduğu bilgisi alındı.

 

GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan Debe TEM Şube'ye sevk edildi. Gözaltında olan Debe ile ilgili detaylı araştırma yapıldığı ve üzerinden çıkanların incelendiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195