Title of a News Article

Urfa’ya geliyorlar…

Urfa’ya geliyorlar…
banner206

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin ilk konseri İstanbul'da gerçekleşti!

12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali bu yıl, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile İstanbul'daki ilk konserde, müzik severlerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

 

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki ilk konser, İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Ayak Bilardosu, Mega Langırt, Fanta İçme Bisikleti gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 14 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

 

Athena, sahnede Süleyman Seba'yı andı

Tüm enerjisini, sahneden festival severlere ulaştıran Athena, performansı sırasında 'Holigan' parçasından hemen önce, merhum Süleyman Seba'yı andı. 'Türkiye, çok önemli bir kıymetini, çok kısa bir süre önce kaybetti. Biz de bu değerli insanı, merhum Süleyman Seba'yı, bu sahneden sevgiyle anmak istedik.' dedikten sonra, festival severler şarkının nakarat bölümüne 'Seba' tezahüratlarıyla eşlik etti. Sahnedeki performansıyla müzik severleri coşturan Athena, izleyenlere hem duygusal hem de enerji dolu anlar yaşattı.

 

Hadise, ilk kez sahnede hayranlarıyla selfie çekti!

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla bambaşka bir atmosfer yaratan Hadise, sevilen şarkılarından 'Visal'i, Destiny's Child grubunun 'Survivor' şarkısıyla sentezleyerek seslendirdi ve izleyicilerden büyük alkış aldı. Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' parçasını da büyük bir başarıyla seslendiren sanatçı, müzik severlere bir de sürpriz yaptı. 'Hayatımda ilk kez sahnede selfie (özçekim) çekeceğim.' diyerek, hayranlarını da kadraja alarak çekim yapan Hadise, 'Düm Tek Tek' parçasıyla performansını sonlandırarak, festival severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek mobil müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin toplam 18 şehrinde hayranları ve müzik severlerle buluşacak. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek üç şehri de katarak, Türkiye'nin dört bir yanına müzik ve eğlenceyi taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 20 Ağustos Ankara Ankamall'da gerçekleşecek konserle devam edecek.

 

Fanta gençlik festivali rotası

20 Ağustos'Ankara / Ankamall, 23 Ağustos'Samsun / Batıpark, 25 Ağustos'Kayseri / Sümer Tesisleri, 27 Ağustos'Malatya / Belediye Şenlik Alanı, 29 Ağustos'Elazığ / Fırat Üniversitesi, 1 Eylül'Van / 75.Yıl Sahası, 3 Eylül'Diyarbakır / Dicle Üniversitesi, 5 Eylül'Şanlıurfa / GAP Arena, 7 Eylül'Gaziantep / Gaziantep Üniversitesi, 9 Eylül'İskenderun / Anıt Meydanı, 11 Eylül'Adana / M1, 13 Eylül'Mersin / Güneş Festival Alanı, 16 Eylül Salı'Antalya / Beachpark, 19 Eylül Cuma'İzmir / İnciraltı, 22 Eylül'Bursa / Asmerkez, 24 Eylül'İzmit / Outlet Center, 27 Eylül - Eskişehir

 

Festivali nasıl izleyebilirsiniz?

Fanta Gençlik Festivali'ne katılmak için Fanta ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekanın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195