Title of a News Article

Urfa'ya hayırlı olsun...

.

Urfa'ya hayırlı olsun...
banner206
 Şanlıurfa'da 4.ulusal tv yayın hayatına başladı.Daha önce Astıra 1G Uydu yayınında olan Ruha TV bugün itibariyle Türksat 4 A uydusundan da yayın akışını başladı.

Yaklaşık 8 ay önce ilk olarak internet TV yayını ileizleyicileriyle buluşan Ruha TV kısa süre içerisinde önce Karasal( analog) ardından Avrupa'da ve Türkiye'de yoğunluklu olarak izlenen Astra 1G Uydusundan Yayına geçti.

Geçtiğimiz günlerde Ruha TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş Türksat ile yaptığı görüşmeler sonucu Ruha TV Türksat uydusuna taşıdı.Bugün itibari ile Türksat uydusundan test yayınlarına başlayan Ruha TV'nin Şanlıurfa'nın ve bölgenin tarafsız yayın organı olma noktasında ciddi adımlar atacağı bildirildi.

Bilindiği üzere Yerel haber ağırlıklı yayıncılığa imza atanRuha TV daha sonra  Karasal yayının ardından Astra 1Guydusu ile yaklaşık 4 ay kadar yayın hayatını sürdürmüştü.Ruha TV Bugün itibari ile Türk Sat 4AUydusundan izleyicileriyle buluştu.

Ruha TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş,yayınlarındaŞanlıurfa'da tarafsız,doğru ve ilkeli haber anlayışı ile TV yayıncılığında farklı olmaya çalışacaklarını belirtti.

Ruha TV'nin yayın hayatının çok dilli yayıncılığı esas aldıklarını belirten  Ruha TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş, yaptığı açıklamada: " Bu şehrin bir evladı olarak 5.uydu kanalı olarak halkımıza hizmet etmeye çalışmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz.Bütün çabamız ve gayretimiz odur ki,başta şehrimiz olmak üzere ülkemizin yükselen değerlerine değer katma noktasında üzerimize düşen bu görevi laiki ile yerine getirmeye çalışmaktır.Bugün başladığımız Türksat Uydusundaki yayınımız halkımıza ve ülkemize hayırlara vesile olsun diyor tarafsız, objektif ve kimsenin güdümünde olmadan yayın hayatımıza devam etmeye çalışacağımızı halkımızın bilgisine sunuyor bütün hemşerilerimize saygı ve hürmetlerimizi sunuyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195