Title of a News Article

Urfa’ya şehit ateşi düştü

Urfa’ya şehit ateşi düştü
banner206

Suriye’de görev yapan Şanlıurfa’nın Bozova İlçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan (28), teröristlerce yapılan hain saldırıda şehit oldu.

Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına M4 karayolu yakınlarında teröristlerce hain bir saldırı düzenlendi. Yapılan saldırı sonucu bölgede görev yapan Şanlıurfa Bozova nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülen Aslan, doktorların tüm çabasına rağmen şehit oldu.

Şehit olan Serdar Aslan'ın acı haberi ise Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

 Acı haberi alan aile yasa boğulurken, şehidin evi ve evinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Aslan’ın evli ve 1 bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bakan Akar'dan taziye mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan Serdar Aslan için bir taziye mesajı yayımladı. Akar, mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Silah arkadaşımız, 6 Eylül 2020 tarihinde teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kaderli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195