Title of a News Article

Us'tan kutlama

.

Us'tan kutlama
banner206
ŞUSKI Genel Müdürü M.Hamdi Us bayram mesajında birlik ve kardeşlik çağrısında bulundu. Genel Müdür Us kutlama mesajında şunları dile getirdi; “Kendine mahsus manevi atmosferi içerisinde yaşayarak tamamlamış olduğumuz bir Ramazan Ayı’nı daha huzur içerisinde geride bırakarak, heyecan ve özlemle beklediğimiz bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, millet olma şuurunun ve dini duyguların doruk noktasına ulaştığı müstesna günlerin en önemlisidir.

Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir. Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı özel günlerdir. 

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını diliyor, Urfalı hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195