Title of a News Article

Uzman Çavuş Nişanlısını Rehin Aldı

Bir liseye gelen şüpheli uzman çavuş, okulda çalışan 22 yaşındaki nişanlısını rehin aldı. Şüpheliyi ikna etme çalışmaları devam ediyor

Uzman Çavuş Nişanlısını Rehin Aldı
banner206
 İstanbul Pendik'te bir şüpheli uzman çavuş Ümit Demirkaya, okulda çalışan nişanlısını rehin aldı. Şüphelinin ikna çalışmaları devam ediyor.

ŞÜPHELİ NİŞANLISINI REHİN ALDI

İstanbul'da Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde saat 13.00'da bir şüpheli, okulda çalışan 22 yaşındaki nişanlısını tuvalette rehin aldı. Nişanlısını silahla rehin alan erkek şüpheli, ikna edilmeye çalışılıyor.

ÖZEL HAREKATÇILAR HAZIR BEKLİYOR

Polis, şüpheliyi ikna edemez ise özel hareket polisi müdahalede bulunacak. Ambulanslar okul bahçesinde hazır bekletiliyor.

ŞÜPHELİ, UZMAN ÇAVUŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Şüpheli Ümit Demirkaya, ikna çalışması yürüten polislere uzman çavuş olduğunu söyledi. Ümit Demirkaya'nın birliğinden kaçarak liseye geldiği iddia edildi. Demirkaya'nın polislere silahım yok, elimde bıçak var dediği öğrenildi.

GENÇ KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

22 yaşındaki genç kadının adının Hümeyra Doğru olduğu iddia edildi. Genç kadının okulda idari işlerde 4 aydır staj yaptığı bilgisine ulaşıldı.

İSTANBUL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

"Okul aile birliğinde görevli bir kadın rehin alındı. Rehin alan kişiyle müzakereler devam ediyor. İçeride başka bir kişi olduğuna dair bilgi yok."

Kaynak: haberler.com

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195