Title of a News Article

Vahşet!

Vahşet!
banner206

 Adana'da, kayıp olarak aranan 45 yaşındaki Mehmet Emin Salmaş'ın başı gövdesinden ayrılarak poşete koyulmuş cesedi, tuvalet çukurunda bulundu. Cesedin çıkartılmasını vatandaşlar ile çocukların 'film' gibi izlemesi ise dikkat çekti.

Şanlıurfa'da yaşayan Mehmet Emin Salmaş, 11 ay önce ortadan kayboldu. Ailesinin 'kayıp' başvurusu yaptığı Salmaş'ı araştıran ekipler, en son Mersin ve Adana'da görüldüğünü saptadı. Mehmet Emin Salmaş'ın öldürülmüş olabileceğini değerlendiren Adana polisi, geniş çaplı çalışma başlattı. Mehmet Emin Salmaş'ın son olarak merkez Seyhan İlçesi'nin Küçükdikili Kavaklı Mahallesi'nde oturan arkadaşı 43 yaşındaki Abdurahman Yavuz'un evine geldiği belirlendi. Cinayet Bürosu ekipleri, eşinden bir yıl önce ayrılan ve tek başına yaşayan Yavuz'un evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan Yavuz, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda Mehmet Emin Salmaş'ı bıçaklayarak öldürdüğünü, başını gövdesinden ayırıp poşetle kanalizasyonu olmayan evin önündeki tuvalet çukuruna attığını itiraf etti. Yavuz'un ifadesi üzerine ekipler, Salmaş'ın cesedini çıkartmak için iş makineleri, kürek ve tırmıklarla arama yaptı. Ekipler arama yaparken, çalışmayı gören mahalle sakinleri olay yerine toplandı. Çukurdan ilk olarak Mehmet Emin Salmaş'ın poşet içerisindeki başı çıkartıldı. Çukurdaki pis su vidanjör yardımı ile çekildikten sonra ceset bulundu. Polis, toplanan kalabalığı dağıtmak için uyarmasına rağmen meraklı vatandaşları uzaklaştıramadı. Görevliler cesedi çıkartırken çocukların da çalışmaları izlemesi dikkat çekti.

Mehmet Emin Salmaş'ın çürümüş bedeni çukurdan çıkartılarak incelenmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195