Title of a News Article

Vali Ayhan sahada...

Vali Ayhan sahada...
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Kontrol noktasını yılın son akşamında ziyaret ederek, görev başındaki güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. Yeni yılı girilirken Vali Ayhan, kent genelinde tüm önlemleri aldırdı. 

Vali Ayhan, Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulacan il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile birlikte yılbaşı gecesinde dahil görevi başında görev yapacak olan Polisleri ziyaret etti.

Vali Salih Ayhan vatandaşların huzur içinde bir yılbaşı akşamı geçirmeleri için görevleri başında olan güvenlik güçlerine teşekkür ederek, “Yılbaşı akşamında, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için, mesai kavramı gözetmeksizin her daim görevlerinin başında olan güvenlik güçlerimizi Emniyet Müdürümüz Murat Ulucan Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile birlikte ziyaret ettik. Güvenlik güçlerimizin fedakârlığı sayesinde vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. Şanlıurfa'da huzuru sağlayan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Polis kontrol noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşların da yeni yılını kutlayan Vali Ayhan yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2022, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195