Title of a News Article

Vali Erin'den flaş açıklama!...

Vali Erin'den flaş açıklama!...
banner206

Barış Pınarı Harekatı'nın 7. Gününde sınırda yaşanan operasyonlardan etkilenen ilçeler arasında bulunan Ceylanpınar'daki vatandaşların birçoğunun ilçeyi terk edip Viranşehir ve Şanlıurfa merkeze gelmelerinin ardından bazı yayın organlarında paylaşılan 'Ceylanpınar Devlet Hastanesi kapandı' yönündeki haberlerin asılsız olduğunu flaş bir şekilde duyuran Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin kamuoyunu kısa bir açıklama ile bilgilendirerek, hastanenin 24 saat ve tüm doktor, personeliyle hizmet verdiğini söyledi.

Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bazı yayın organlarında çıkan asılsız habere cevap niteliğinde cevap veren Vali Abdullah Erin şunları söyledi

"15.10.2019 tarihli bazı basın yayın organlarında, Ceylanpınar Devlet Hastanesinin kapatılarak, sağlık hizmetlerine sahra hastanesinde devam edildiğine dair haberlere yer verilmiştir. Basında yer alan söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmamakta olup, Ceylanpınar Devlet Hastanemiz yeterli sayıdaki uzman doktor ve sağlık personeli ile kesintisiz bir şekilde sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195