Title of a News Article

Vali Küçük, Akçakale'de incelemelerde bulundu

Vali Küçük, Akçakale'de incelemelerde bulundu
banner206
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Akçakale ilçesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamlığını ziyaretinde Kaymakam Eyüp Fırat ve Daire Amirleri tarafından karşılanan İlimiz Valisi İzzettin Küçük’e Kaymakamlıkta brifing sunumu yapıldı. İlçe Kaymakamı ve diğer yetkililerden İlçenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Küçük; Akçakale’nin her türlü hizmeti hak ettiğini, bu bölgede yaşanan elektrik kesintileri için vatandaşların görüşlerinin alınması gerektiğini, mutlak surette elektrik kaçağının önüne geçilmesi için herkesin ama herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini, yapılan her türlü yatırımın takipçisi olacağını ve zamanında bitirilmesi için çaba sarf edeceğini ve Akçakale’de çok hızlı bir dönüşümün yaşandığını, yapılan yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra; Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın bir kaza sonucu hayatını kaybeden bir akrabasının taziyesine giderek vatandaşlara taziyelerini sunan İlimiz Valisi İzzettin Küçük burada da vatandaşlarla sohbet ederek, özellikle elektrik kaçağını önüne geçilmesi konusunda vatandaşlardan duyarlılık istedi.

Daha sonra Akçakale’den ayrılan İlimiz Valisi İzzettin Küçük’ün Akçakale’deki programına Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve diğer daire amirleri eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195