Title of a News Article

Vali Küçük nevruzu kutladı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Viranşehir ilçesinde bir dizi temaslarda bulunarak ilçe hakkında yetkililerden bilgi aldı. Geldiği günden bu yana durmak bilmeyen Vali Küçük Viranşehir esnafıyla kucaklaştı.

Vali Küçük nevruzu kutladı
banner206

Viranşehir ilçesinde ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Küçük’ü Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve ilçedeki yetkililer karşıladı. Kaymakamlık toplantı salonuna geçen Vali Küçük, ilçe ve ilçeye yapılan yatırımlar hakkında Kaymakam Kotan’dan bilgi aldı.

Alınan brifingin ardından ilçede faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini kabul eden Vali Küçük; ilçeye yapılan yatırımların her geçen gün Viranşehir’i daha da kentleştirdiğini ifade ederek, ekonomik anlamda da tarımın güçlü olduğu Viranşehir’de tarıma dayalı sanayinin de güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini kaydetti. Eğitim konusunda ise inşaatı devam eden okulların tamamlanmasıyla artık otuz kişilik sınıflarda öğrencilerin eğitim görebileceğini dile getiren Vali küçük, en önemli konunun çocukların iyi eğitim almaları olduğunu belirtti.

İlçede yaşayan gençler içinse enerjilerini spor yaparak sarf edebilecekleri spor tesislerinin sayısı arttırmaları gerektiğini sözlerine ekleyen Vali Küçük, kadınların güçlendirilmesinin de olmazsa olmazları olduğunu kaydetti. Açıklamasının ardından sivil toplum temsilcilerinin görüşlerini de dinleyen Vali Küçük: “Benim için sizlerin görüşü dana önemli. Ben sadece bir çerçeve çizmeye çalıştım. İçini sizlerin görüşleriyle dolduracağız” dedi.

Kaymakamlıktaki temaslarının ardından ilçe esnafıyla bir araya gelen Vali Küçük, ilçeye bağlı Eyüp Nebi Beldesini de ziyaret etti.

İzzettin Küçük’ten nevroz kutlaması

Öte yandan yazılı bir açıklama yaparak baharın gelişini simgeleyen, Nevruz Bayramı’nı kutlayan Vali Küçük, Şanlıurfalıların Nevruz Bayramını kutladı.

Vali Küçük yaptığı yazılı açıklamada: “Tüm Şanlıurfalıların Nevruz Bayramını tebrik eder, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını ve bayram coşkusuyla geçmesini dileyerek, tüm halkımıza selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195