Title of a News Article

Vali Küçük, Suruç için harekete geçti!

.

Vali Küçük, Suruç için harekete geçti!
banner206

 Muhtarlarla toplantı yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, baskıdan uzak bir seçimin gerçekleşmesi için güvenlik tedbirlerinin arttırılacağını söyledi.

Suruç Öğretmen Evinde muhtarlarla toplantı yapan Vali İzzettin Küçük, tarafsız ve bağımsız bir seçimi önemsediğini söyleyerek, muhtarları uyardı. Baskıdan uzak bir seçim döneminin yaşanması için bölgedeki güvenlik tedbirlerinin arttırılacağını vurgulayan Vali Küçük, "Türkiye’yi de sıkıntıya sokmak isteyen güçlere karşın birlik ve beraberliğin korunması, her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Ben devletin valisiyim. Ben tarafsız ve bağımsız bir seçim olmasını önemserim. Benim için önemli olan seçimlerin tamamen baskıdan uzak bir şekilde yapılmasıdır. Bunun için güvenlik tedbirleri alacağız" dedi.

Muhtarlardan olası bir tehdit karşısında kendisine haber verilmesini isteyen Küçük, "Sizler de her bir muhtarımız devletin birer mülki idare amirisiniz köylerinizde. Sizden isteğim 1 Kasım’a kadar nereden gelirse gelsin, herhangi bir tehdit olursa bana bildirin. Bu sizin sorumluluğunuzdur. Baskıyla, tehditle, şantajla oy kullanılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Seçim günü de güvenlik güçlerimizi arttıracağız. Bütün sandıklarda güçlü bir şekilde tedbir alacağız. Amacımız vatandaşın hür iradesi ne ise o sandığa yansısın. Bütün mesele budur” dedi.

Suruçlu muhtarlar, Suruç’a kadar gelerek kendileriyle görüşen ve sıkıntılarını dinleyen Vali İzzettin Küçük’e teşekkür etti. Toplantıya Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü de katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195