Title of a News Article

Vali Küçük'ten IŞİD'le ilgili flaş açıklama...

.

Vali Küçük'ten IŞİD'le ilgili flaş açıklama...
banner206
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İstanbul’da yaşanan terör saldırısı ile Şanlıurfa’da yapılan IŞİD operasyonunun bağlantılı olup olmadığı konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını fakat Şanlıurfa’daki operasyonun patlamadan önce gerçekleştirildiğini söyledi.
Şanlıurfa’daki bir programda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa’da üst düzey yöneticilerinin de yakalandığı IŞİD operasyonu hakkında bilgi vererek, ”Sultanahmet’teki terör saldırısını, menfur saldırıyı lanetliyorum. Terör çirkin ve karanlık yüzünü bir kez daha göstermiştir. Patlamadan önce güvenlik güçlerimiz Sabah saatlerinde gereken operasyonları gerçekleştirdi. Sabah saat 5 buçuk veya 6 civarında 21 gözaltı oldu. Konu adli mercilere intikal etmiş durumda bulunuyor. Ben de gelişmeleri takip ediyorum. Adli merciler konuya müdahil. Savcılık soruşturması sürüyor. Sultanahmet’teki saldırıyla ilgili bağlantısı olup olmadığı konusunda bir bilgim yok ama emniyet güçlerimizin operasyonu patlamadan 5 ya da 6 saat önceydi” şeklinde konuştu.
Şanlıurfa’da İstanbul’da yaşanan terör saldırısından önce IŞİD terör örgütüne yönelik şafak operasyonu düzenlenmiş, operasyonda IŞİD’in bölge sorumlusu Mahmut S. ve bomba eğitimi alan Emre P.’nin de aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195