Title of a News Article

Vali Küçük ziyaretlerini sürdürüyor

 Vali Küçük ziyaretlerini sürdürüyor
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Eyyübiye İlçesine bağlı Topdağı Mahallesinde incelemelerde bulunarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam’la birlikte mahalleye giden Vali İzzettin Küçük, mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Ekinci’den mahallenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali İzzettin Küçük, gezisi sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Vali İzzettin Küçük, yardımcı olunması konusunda ilgili yerlere talimat verdi.

İncelemeleri sırasında 2702. Sokaktaki bir evi ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, geçen yıl çıkan yangında hasar gören evinin tadilatını imkansızlıklardan dolayı tamamlayamayan ve üç kızını okutan anneye, tadilatın tamamlanması için yardımda bulunacağı sözünü verdi.

Mahalle gezisinin ardından bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, mahalleye bir gençlik merkezi kazandırmak için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Gençlik merkezi inşaatının devam ettiğini, bir ay gibi kısa bir süre sonra merkezin açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Vali İzzettin küçük, gençlik merkezinin yanı sıra mahallede yeni bir Kur’an Kursu da açacaklarını kaydetti.

Şanlıurfa’da her bölgenin kendileri için aynı öneme sahip olduğunu sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük, “En çok olduğumuz yerler en kenardaki mahallelerdir. Bizim için kenar mahalle diye bir şey yok, onlar bizim için önceliklidir. Hizmeti götürmeye biz buralardan başlıyoruz. Daha önce Süleymaniye, Devteşti mahallelerindeydik, bugün de Topdağı’ndayız. Buraya yine geleceğiz. Söz verdiğimiz işlerin takibini yapacağız. Gezilerimiz devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195