Title of a News Article

Vali Küçük,Büyük müjdeyi verdi...

.

Vali Küçük,Büyük müjdeyi verdi...
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'nın menfaatinin bütün özel menfaatlerden önemli olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Vali Yardımcısı Uğur Sezer,  OSB Müdürü Oktay Yaşar, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim İletmiş ve yönetim kurulu üyesi Mithan Arhan ile bir araya gelen Vali Küçük, 3. Organize Sanayi Bölgesinin resmen açıldığını ve firmalara yer tahsisi etmeye başladıklarını söyledi.

3. OSB'de bütün bakanlıklar, başbakanlık nezdindeki bürokratik işlemler, parselasyon çalışmaları ve proje etüt çalışmalarının tamamlandığını belirten Küçük, "Artık müracaat eden firmalara yer tahsis etmeye başlıyoruz. 3. Organize sanayiye gelinceye kadar çok önemli yollardan geçtik. 1991 yılında ilk defa 1. Organize Sanayi akabinde 2000'li yılların başlarında da 2. Organize sanayi açıldı ve son bir kaç yıldır da gördüğünüz gibi 3. Organize Sanayi de dolmaya başladı. Belgeler üzerinde doluluk oranı yüzde 80'lerde görülüyor ama yüzde 100'dir, sebebi tekstil adasında 20 firmanın çalışması başladı. Ayrıca ayakkabıcılar sitesi için 15 firmada alt yapı çalışmaları tamamlandı, fabrikaların kurulması ile ilgili çalışmalar da birkaç ay içinde başlayacak. 3. OSB 535 hektar alandan ve 210 parselden oluşuyor, bu parsellerin büyüklükleri değişiyor" dedi.

 

"Şanlıurfa'nın hatırı tüm hatırların üstündedir"

"Şanlıurfa'nın hatırı tüm hatırların üstündedir" diyen Küçük, şunları kaydetti;

"Şanlıurfa'nın menfaati bütün özel, tüzel, kişisel menfaatlerden, taleplerden çok daha önemlidir. Bizim amacımız 1, 1 buçuk yıl içerisinde bütün 2. ve 3. Organize sanayide 35, 40 Bin kişilik bir istihdam sağlamaktır. Şanlıurfalı gençlere bir gelecek, bir aş umut yaratmaktır. Ben bu çalışmalardan dolayı müteşebbis heyetine, yönetim kuruluna v idarecilerimize teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'nın önü açıktır."

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 16:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Lale
Ali Lale - 9 yıl Önce

Bir toplumun huzuru bireylerin çoğunun iş ve aş sahibi olmasına bağlıdır .organize sanayinin gelişmesiyle işçi istihdam artacagından dolayı huzurlu bir kent olmasını sağlar bu amaçla tüm yetkililere Teşekkürler ediyordum

mustafa bayram
mustafa bayram - 9 yıl Önce

Bende sayın valimize ve oktay yaşar
Beyefendiye bu memlekete hizmetlerinden dolayı teşekkür
Ediyor ve hizmetlerinin devamını bekliyoruz allah yardımcıları olsun

SIRADAKİ HABER

banner195