Title of a News Article

Vali Küçük'ten Siverek'e çıkarma..

özel haber

Vali Küçük'ten Siverek'e  çıkarma..
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Siverek ilçesinde bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.
Suriye'nin Halep kentine bağlı Kobani (Resul-Ayn) ilçesinde yaşanan olaylardan dolayı yaklaşık iki aydır, suruç ilçesinde bulunan  Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, bugün Siverek ilçesinde geçti. İlk olarak ilçe kaymakamlığına geçen Vali Küçük, Kaymakam Hamza erkal ile birlikte ilçe Müdür ve birim amirleri ile bri toplantı gerçekleştirdi. Siverek ilçesinin Eğitim, sağlık ve tarım alanında ki sorunların çözümü konusunda yetkililerden bilgi alan Vali Küçük, ilçe yöneticilerine daha fazla özverili çalışmaları konusunda uyarılarda bulundu. 
Şanlıurfa Valisi İzzetttin Küçük, daha sonra Siverek Belediyesine geçti. 30 Mart 2014 yerel seçimlerini AK Partiden kazanan Av. Resul Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Küçük, kısa süre içerisinde önemli hizmetlere imza atan Başkan Yılmaz'ı tebrik etti. Siverek ilçesinin bir çok İl'den daha büyük olduğunu ifade eden Vali Küçük' Siverek gerçek anlamda güzel bir ilçe, bu güzel ilçe her türlü yatırım ve hizmeti hak ediyor. İlçe Belediyemizin yatırımlarını yakından takip ediyorum, bugün ilkkez Siverek Belediye Başkanımızı ziyaret etme fırsatını buldum, güzel bir görüş alış-verişi oldu,  Başkan  Yılmaz ve ekibini kutluyorum'dedi.
Vali İzzettin Küçük'ün, Belediyeye ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Başkan Av.Resul Yılmaz' Şanlıurfamızın çalışkan bir Valisi var, çok yoğun çalışma temposunun içerisinde ilçe ziyaretlerini yapıyor, halkımızın sorunlarını dinliyor, kendilerine bizi onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum'dedi. Vali Küçük'ün Siverek Belediye ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'te yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195