Title of a News Article

Vali Küçük’ten taksicilere ziyaret

Vali Küçük’ten taksicilere ziyaret
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şanlıurfa’da hizmet veren taksici esnafının bağlı olduğu Şanlıurfa Taksiciler Derneğini ziyaret etti.

Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali İzzettin Küçük; taksici esnafıyla bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında taksicilerin sıkıntılarını da dinleyen Vali İzzettin Küçük; taksicilerin şehrin damarlarında akan kan gibi her yere ulaşabildiklerini belirtti.

Her türlü sıkıntılarında taksici esnafının yanında olacağını kaydeden Vali İzzettin Küçük çıkışta yaptığı açıklamada: “Taksici esnafımızın sorunlarını dinlemek üzere buraya geldim. İlimizde turizmdeki hareketliliğin yavaşlaması pek çok esnafı etkilediği gibi taksici esnafımızı da etkiledi. Bu yüzden turizmimizin yeniden canlandırılması için hepimize görev düşüyor. Bu sayede turizmimizin tekrar eski canlı günlere döneceğine inanıyorum çünkü Şanlıurfa; tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle muhteşem bir zenginlik sunuyor gelenlere. Turizmdeki bu dar dönemi en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Şanlıurfa Taksiciler Derneği Başkanı Hasan Karataş ise ziyaretinden dolayı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142