Title of a News Article

Vali Tuna aşure ikramına katıldı

.

Vali Tuna aşure ikramına katıldı
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Muharrem ayı nedeniyle Evren Sanayi Sitesi esnaflarından Mehmet Emin İlhan’ın düzenlediği Aşure ikramına katıldı.

Sa­na­yi es­na­fıy­la bi­ra­ra­ya gelen Vali Tuna, “Bu gün­le­ri bir­lik ve be­ra­ber­lik ve­si­le­si bil­me­li­yiz. Aşure gün­le­ri, bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­mi­zi pe­kiş­tir­di­ği­miz özel gün­ler­dir. İçin­den geç­ti­ği­miz süreç; güçlü, uya­nık ve bir­lik içe­ri­sin­de ol­ma­mı­zı ge­rek­ti­ri­yor. Bu ve­si­ley­le kay­bet­tik­le­ri­mi­zi rah­met ve min­net­le anı­yo­rum. Siz­le­re ve aile­le­ri­ni­ze sağ­lık, afi­yet di­li­yo­rum” dedi.

Es­naf­la­ra kendi eliy­le aşure ikram eden Vali Tuna, emeği ge­çen­le­re te­şek­kür etti. Vali Gün­gör Azim Tuna’ya, Ha­li­li­ye Kay­ma­ka­mı Yusuf Ziya Çe­lik­ka­ya ve İl Müf­tü­sü İhsan Açık’ta eşlik etti. Aşure da­ğı­tı­mı­na ev sa­hip­li­ği yapan Meh­met Emin İlhan ise, Vali Tuna ve diğer yet­ki­li­le­rin ka­tı­lı­mın­dan duy­duk­la­rı mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­re­rek ken­di­le­ri­ne te­şek­kür etti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195