Title of a News Article

Vali Tuna Bozova'da talepleri dinledi

.

Vali Tuna Bozova'da talepleri dinledi
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Bozova ilçesini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Öğrenciler ve öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Tuna: “Paylaşmayı bilen insanlar yetiştirmeliyiz” dedi.

İlk olarak Bozova Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna’yı, Kaymakam Zekeriya Göker karşılayarak, ilgili kurum müdürleriyle birlikte ilçe hakkında bilgi verdi. Daha sonra Bozova Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Tuna’ya, Belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker ve Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Ardından Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçen Vali Tuna, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek kitap hediye etti. Öğretmenlerle de görüşen Vali Tuna, “Çocuklarımıza bir tebessüm etmek, onlara bir yol çizmek, aileleriyle ve bölge insanıyla kaynaşmak, bu ülkenin geleceğine yatırımdır. Bu noktada sizin duruşunuz çok önemli. Çocuklarımız, bugünün dünyasında etrafına baktığı zaman kendine örnek olabilecek bireyler görmeli. Paylaşmayı bilen insanlar yetiştirmeliyiz” dedi.

Yaylak Mahallesi’ndeki diğer okulları da ziyarete giden Vali Tuna’yı mahalle sakinleri durdurarak çay ikram etmek istediklerini dile getirdi. Vali Tuna, Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yaylak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Lisesi’ni de ziyaret ettikten sonra vatandaşların isteğini yerine getirdi. Mahalle sakinleriyle çay içerek taleplerini dinleyen Vali Tuna: “Devletimizin ülkenin her yerine olduğu gibi bu bölgeye de yaptığı hizmetleri görüyoruz. Çok güzel okullarımız var. Derslerimiz boş geçmiyor. Çocuklarımızın morali yerinde. Onları motive etmemiz gerekiyor. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ilçenin sorunlarını tespit ederek kolları sıvadı. Seçilenler ve atananlar diye ayırt etmeden bu ülkenin insanlarına elinden gelen hizmeti yapmak için seferber olmuş durumdalar. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için ne gerekiyorsa sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Oyun sahaları, kütüphaneler ve diğer ihtiyaçları yaparak okullarımızı daha nitelikli hale getireceğiz. Bozova ve Yaylak Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün ben sizin çayınızı içiyorum. İnşallah sizde bizim çayımızı içmeye gelirsiniz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da Vali Tuna’ya taleplerini geri çevirmediği için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195