Title of a News Article

Vali Tuna kimlerle Bayramlaştı?

Vali Tuna kimlerle Bayramlaştı?
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfalİlan ve   kentte görev yapan kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve personelleriyle bayramlaştı.


Valilik Şeref salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın yanı sıra, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, İl Jandarma komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ŞUTSO Başkan Vekili Halil Akkaya ve Meclis Başkanı İbrahim İletmiş Harran Üniversitesi Rektör vekili Prof.dr. Abuzer pınar bazı Belediye  meclis üyeleri, Gazeteci Resat Uzun, siyasi parti temsilcileri ile diğer kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından birlik ve beraberlik çağrısı yapan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, "Aslında biz şuna inanıyoruz, bu dünya hayatı bir gelip geçici durak aslında ebedi hayat, ebedi mutluluk, hesap gününe inanıyoruz, adelet var. Bu dünyada yapılanların hesabı burada görülmese de öteki dünyada mutlaka görülecektir. Kaybettiklerimiz kayıp değil belki onlarla bir süre uzak kalacağız ama inşallah yine kavuşacağız. Kaybettiklerimizi hayırla yad ediyoruz, onlar için dua ediyoruz. Bize düşen bundan sonra çocuklarımız için daha iyi bir gelecek bırakmamız gerekiyor, bu ülkeyi hep birlikte çok daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek hepimizin görevi ve boynumuzun borcudur. Bu vesile ile Ramazan bayramını tüm İslam alemine, milletimize hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şanlıurfalı hemşerileriminden bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Öte yandan Vali Tuna, daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçti burada Albay Selman Kömürcü tarafından karşılandı. Askerlerle bayramlaştıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne geçti. Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile birlikte Polislerin bayramını kutladı. Vali  Tuna  daha sonra İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne Bağlı çocuk yuvasına geçerek bayramlaşma törenine katıldı. Vali Tuna, daha sonra Sabancı Kız Yurdunu ziyaret ederek, çocuklarla bayramlaştı.










Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195