Title of a News Article

Vali Tuna: Milletimizin Emrindeyiz

.

Vali Tuna: Milletimizin Emrindeyiz
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Suruç ilçesini ziyaret ederek, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluştu.

Suruç Öğretmenevinde düzenlenen etkinlikte, Vali Tuna ve diğer yetkililere taleplerini ileten vatandaşlar, kanaat önderleriyle birlikte çözüm önerilerini dile getirdi.

Suruç’ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Vali Tuna, “Bu organizasyonu tertip eden Şanlıurfa Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız’a teşekkür ediyorum. Beraber çalıştığımız Vali Yardımcımız Tarık Açıkgöz’ü aranıza belediye başkan vekili olarak gönderdik ve sizlere hizmet ediyor. İnşallah Suruç Belediyesinin, Büyükşehir Belediyemizle ve diğer kurumlarımızla daha güzel hizmetler yapmasına aracılık edecek. Burada hepimize ortak sorumluluklar düşüyor. Bir takım hizmetlerin yürütülmesi için devlete yardımcı olmanız ve el birliğiyle birtakım fedakarlıklar yapmak lazım” dedi.

Şanlıurfa’nın ülkenin en genç nüfusuna sahip bir şehri olduğunu ve yaş ortalamasının 19 olduğunu ifade eden Vali Tuna, “Gelişen, büyüyen güçlü Türkiye’nin yarın bu genç nüfusa ihtiyacı olacak. Biz, bu gençlerimize iyi eğitim verip nitelik kazandırmak ve onlara yeni iş sahaları hazırlamak için gayret göstermeliyiz. Silahla, şiddetle hiçbir yere varılmaz artık bunu görmemiz lazım. Bize düşen, çalışmak, çocuklarımızı iyi yetiştirmek, devletimize destek olmak, devlete karşı duranlarla da aramıza net bir çizgi çizmek, onlarla mesafemizi korumak. Diğer sorunlarınızı biliyoruz. Bunlar yapılacak. Büyükşehir Belediyemiz program dahilinde bunları yapmaya başladı. Ben bu noktada Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Valilik olarak bizim çözeceğimiz problemler varsa, kaymakamımıza, muhtarlarımıza, yetkililerimize ve bizzat bana iletebilirsiniz. Her zaman milletin emrindeyiz” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz’de birer konuşma yaparak, yapılan çalışmalarla ilgili katılanlara bilgi verdi. Toplantıda, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri ile bazı sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri de hazır bulundu.

Toplantının ardından Suruç Belediyesine geçen Vali Tuna, ilçede yapılan belediyecilik faaliyetleri ile ilgili Tarık Açıkgöz’den bilgi aldı. Daha sonra bir petrol istasyonu açılışına katılan Vali Tuna, diğer yetkililerle birlikte kurdele kesti. Vali Tuna, gösterdikleri büyük ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195