Title of a News Article

Vali Tuna “OSB her geçen gün daha da büyüyecek”

.

Vali Tuna “OSB her geçen gün daha da büyüyecek”
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek faaliyeti devam eden bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Ziyaret ettiği fabrikaların sektörleri ve üretim kapasiteleri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Tuna; üretimdeki fabrikaların yarattığı istihdamın Şanlıurfa için sevindirici olduğunu belirtti. Ziyaret ettiği Özak Tekstil denim fabrikasında çalışan işçilerle de sohbet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; öğle yemeğini de fabrika çalışanlarıyla yedi.

Organize Sanayi Bölgesindeki ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Valisi Güngör azim Tuna’nın ikinci durağı Pınar süt ürünleri fabrikası oldu. Hijyenik bir ortamda yapılan üretim aşamaları hakkında bilgi alan Vali Tuna; çalışanlara ve yetkililere teşekkür etti.

Son olarak Rubenis iplik fabrikasını da ziyaret eden Vali Tuna; Şanlıurfa’da üretilen pamuğun yine Şanlıurfa’daki fabrikalarda işlenmesinin Şanlıurfa ekonomisine büyük katkı sunduğunu ifade etti. Şanlıurfa sanayisinin her geçen gün daha da büyüyeceğini belirten Vali Tuna; yatırımcılara Şanlıurfa’yı tercih ettikleri için de teşekkür etti.

Organize Sanayi Bölgesindeki incelemeleri sırasında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya; Vali Yardımcısı Uğur Sezer, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim İletmiş, OSB Müdürü Oktay Yaşar ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Arhan  ve fabrikaların yöneticileri eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195