Title of a News Article

Vali Tuna “OSB’miz emin adımlarla büyüyor”

.

Şanlıurfa valisi Güngör Azim Tuna;  OSB' de fabrikalarda ki inceleme ve fabrika sahipleri ile bir araya gelmeye devam ediyor .

Şanlıurfa Organize Sanayi 2. Bölgesinde faaliyet gösteren Elif Ahşap Mobilya Fabrikasındaki incelemeleri sırasında Vali Tuna; çalışan kadınlara gül takdim etti. Üretim yapılan atölyeleri de gezen Vali Tuna daha sonra fabrikadaki çalışmalarla ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve Mehmet İlhan’dan bilgi aldı.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak sanayi bölgelerindeki incelemelerine devam edeceklerini belirten Vali Tuna: “Bölgemiz içerisinde özellikle mobilya sektöründe belli bir yere gelmiş ve daha da büyüme kapasitesine sahip, hepsinden önemlisi bu işin gerektirdiği cesarete, azim ve kararlılığa sahip olan müteşebbisleri görmek bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle bu genç arkadaşları tebrik ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi nitelikli eleman ihtiyacı tüm sanayicilerimizin talebi. Biz bir an önce nitelikli ara eleman yetiştirmek için çalışmalıyız ki onlar da çok daha hızlı büyüsünler, gelişsinler ve ülkemiz bundan kazansın. Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi emin adımlarla, istikrarlı bir şekilde büyüyor ve büyüyecek. Hem Şanlıurfa kazanacak hem Türkiye kazanacak” dedi.

Organize Sanayi Bölgesindeki incelemelerinin ardından Yönetim Kurulu Toplantısını da burada gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, OSB Yönetim kurulu Başkan Vekili Mithat Arhan, yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Sarı, Mustafa Arslan ve   OSB Müdürü Yunus Emre Aksu eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 17:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
m
m - 7 yıl Önce

URFADAN DÜNYAYA İHRAÇ EDİLEN olacaktı başlık...

SIRADAKİ HABER

banner195