Title of a News Article

Vali Tuna, saldırıyı yapan örgütü açıkladı

.

Vali Tuna, saldırıyı yapan örgütü açıkladı
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir İlçesinde meydana gelen saldırıyı PKK Terör Örgütünün gerçekleştirdiğini açıkladı.

-ÖZEL HABER-

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bugün akşam Viranşehir İlçesinde hakim ve savcı lojmanlarının önünde meydana gelen saldırı ile ilgili Güneydoğu Televizyonuna bağlanarak, açıklamalarda bulundu. Vali Tuna, araçlı bomba saldırısının PKK terör örgütü tarafından yapıldığını belirtti. Bu aracın başka bir ilden Urfa’ya getirildiğini vurgulayan Tuna, “Bu araç başka yerden gelmiş Viranşehir’de lojman  bekçisi silahıyla bir el ateş etmiş ve ardından da bu araç patlatılmış. Patlama sonucunda 1 kişi şehit olurken, 15 kişi de yaralandı” dedi.

 

Vali Tuna yaralıları ziyaret etti

Bu arada Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, patlamanın ardından Viranşehir İlçesine giderek, devlet hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti. Viranşehir İlçe kaymakamı Ömer Şimşit, BŞB Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Jandarma Komutanı Albay Kemal Timuroğlu, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik etiği Vali Tuna, yaralıların durumu ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Bu arada patlamanın ardından yaralılardan bazıları, Şanlıurfa’da bulunan Balıklıgöl, Mehmet Akif İnan Eğitim ev Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesi hastanelerine sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195