Title of a News Article

Vali Tuna, Viranşehir halkıyla buluştu

.

Vali Tuna, Viranşehir halkıyla buluştu
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; geçtiğimiz günlerde terör saldırısında şehit veren Karakuzu Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Burada görevli komutan ve askerlere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Tuna: “Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimize geçmiş olsun. Moralimizi yüksek tutmalıyız. İlave tedbirler alarak her zaman hazır olmalıyız” dedi.

Karakuzu Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaretinin ardından Viranşehir Kaymakamlığına geçen Vali Tuna; ziyaretlerinde kendisine eşlik eden Viranşehir Kaymakam Vekili Ahmet Karatepe’den ilçeyle ilgili bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyareti sırasında bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna: “Viranşehirlileri sevgiyle selamlıyorum. Karakolumuza taziye ziyareti için geldik. Kaymakamlığımızı ziyaret edip ardından esnaf ve vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunacağız. Amacımız devletin verdiği imkanlar nezdinde bölgemizin kalkınması ve refahının artması için hizmetlerimizi vatandaşlara ulaştırmaktır. Sınırımızın daha güvenli hale getirilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşımızdan ricamız; bu konuda devletine güvenmeleri, birlik ve beraberlik içinde bu vatana sahip çıkmaları ve destek olmalarıdır. Sadece terörle alakalı değil, çevredeki başka olumsuzlukları veya kamu hizmetlerinin aksamasıyla ilgili sıkıntı varsa bunu da bize bildirmelerini rica ediyoruz. Böylelikle yanlış yapanlar bunun hesabını versin. 15 Temmuz sonrasında Viranşehir halkı milli iradeye sahip çıktı. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Tuna, ardından ilköğretim 4’üncü sınıf öğrencisi engelli Merve Ender’e, eğitim gördüğü okulundaki başarılarından dolayı dizüstü bilgisayar ve çeyrek altın hediye etti. Merve Ender’in annesi Suphiye ve babası Mehmet Ender çiftine yaptıkları fedakârlıktan dolayı teşekkür eden Tuna: “Kızımız dünyalar tatlısı. Başarı için hiçbir engel olmadığını gösterdi. Fiziki olarak bir engeli olabilir. Merve, sen bunu gayret ederek aşabilirsin. Nice sağlam insanlar var ki Allah'ın verdiği bu imkânı değerlendiremiyor. Sen bütün bu engellere rağmen çalışıp başarılı olarak onlara örnek olmalısın. Eminim ki bütün engelleri aşarak büyük başarılara imza atarsın. İnşallah okuluna da gelerek seni ziyaret etmek isteriz” diye konuştu.  

Kaymakamlık temaslarının ardından esnafları ziyaret eden Vali Tuna’ya vatandaşlar yakın ilgi gösterdi. Kahvehanede vatandaşların teklifi üzerine çay içerek onlarla sohbet eden Tuna, milletin sergilediği birlik ve beraberlik örneğinin önemine değindi. Viranşehir esnaflarından alışveriş yapmayı ihmal etmeyen Tuna, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Viranşehir temaslarında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya; Kaymakam Vekili Ahmet Karatepe ile birlikte İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ve Korucular Dernek Başkanı Mehmet Koyuncu da eşlik etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195