Title of a News Article

Vali Tuna’dan ŞUTB’ye ziyaret

.

Vali Tuna’dan ŞUTB’ye ziyaret
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Ticaret Borsası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştiren Vali Güngör Azim Tuna’yı Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve meclis üyeleri karşıladı.

Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüm önerileri ile tarım potansiyelinin konuşulduğu ziyarette; Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın tüm çalışmalarında kendilerine destek verdiğini ifade eden Şanlıurfa Valisi Göngör Azim Tuna, Ticaret Borsası’nın çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi aldı.

Vali Tuna, her alanda nitelikli iş gücünün önemli olduğuna vurgu yaparak gençlerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ise; Vali Tuna’ya Şanlıurfa’nın tarım potansiyeli ve borsanın projeleri hakkında bilgiler verdi. Hasat sezonunun hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Kaya, hasatta bu yıl ki rekoltenin yüksek olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Hükümetin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Şanlıurfa’ya her alanda ciddi yatırımlar yaptığının altını da çizen Kaya; "Sayın Valimizin ilimize geldiği günden beri gösterdiği çaba hepimize şevk veriyor ve Valimizin çalışmalarından feyz alıyoruz. Şanlıurfa’mız Türkiye ekonomisi açısından oldukça önemli bir yere sahip. Birlikte el ele verirsek hem katma değeri fazla olan ürünler yetiştirebiliriz hem de kaliteli üretim yapabiliriz. Çevre ülkelerde yaşanan olayları görüyoruz. Millet olarak birbirimize kenetlenip ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Üyeleri Vali Güngör Azim Tuna’ya teşekkürlerini iletti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195