Title of a News Article

Valilikte ki Bayramlaşmaya kimler katıldı...

Valilikte ki  Bayramlaşmaya kimler katıldı...
banner206
Kurban Bayramı münasebetiyle Valilik Şeref Salonunda resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmaya Ak partili hiç bir Milletvekilinin katılmaması dikkatleri çekti.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık , BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay  Ağbuba, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu , bazı kamu kurum ve kuruluşları amirleri, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Bayram tatillerini Şanlıurfa'da geçiren Ak Parti Milletvekilleri ilk kez Valilikte ki bayramlaşma törenine katılmadılar. 
valilikte yaklaşık yarım saat süren bayramlaşma töreninin ardından Vali Abdullah Erin ve beraberinde ki heyet ilk olarak il Jandarma komutanlığında Askerlerle, ardından Polis evinde Polislerle bayramlaştılar. 
Vali Erin daha sonra İl sosyal hizmetler müdürlüğüne geçerek yurtta kalan çocuklarla bayramlaştı çeşitli hediyeler verdi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2019, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195